5ft Toilet – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 2.900,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 5ft Toilet - Nieuw

  Specificaties

  • Conditie Nieuw
  • Kleur RAL5010
  • Lengte mm 1200
  • Breedte in mm 1400
  • Hoogte mm 2540
  • Tara 350 KG
  • Vloer Houten vloer met aluminium traanplaten vloer.

  Omschrijving

  De SEDNA 5ft toilet container is standaard geïsoleerd, voorzien van verlichting, heeft een stalen toegangsdeur, toilet, wasbak met spiegel, elektrische afzuiging en vorstbeveiliging. Deze WC unit is standaard gespoten in RAL 5010 (blauw), maar optioneel in elke RAL-kleur verkrijgbaar. Als je meer capaciteit nodig hebt, is deze er ook in een 8ft toilet container variant, uitgevoerd met 2 toiletten.

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.