Plus line – Volledige beglazing – Paneel (7016)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Plus line - Volledige beglazing - Paneel (7016)

  • Volledige beglazing paneel
  • Volledige beglazing paneel

  Specificaties

  • Kleur RAL 7016
  • Soort Paneel
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Containers en glas gaan perfect samen. Zeker wanneer een container als woning omgebouwd wordt, geeft de toepassing van glas het geheel een strakke uitstraling. Bij het personaliseren van de Plus Line container is het raampaneel met volledige beglazing daarom een veelgebruikt onderdeel. Het grote voordeel van een paneel met volledige beglazing is dat de wanden van glas een mooi ruimtelijk effect geven aan de container. Zijn de raampanelen aan meerdere kanten ingebouwd, dan zorgt de volledige beglazing ook voor voldoende uitzicht rondom de container. Houd er wel rekening mee dat het erg warm kan worden wanneer de zon de hele dag op het glas schijnt. Let daarom goed op waar je het glas in de ombouw van je container plaatst.

  Ben je geïnteresseerd om jouw Plus Line container te voorzien van een raampaneel met volledige beglazing? Vraag direct een offerte aan via onze website en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.