Plus line – Dubbele deur volledige beglazing – Dubbel paneel (7016)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Plus line - Dubbele deur volledige beglazing - Dubbel paneel (7016)

  • Dubbele deur met beglazing
  • Dubbele deur met beglazing

  Specificaties

  • Kleur RAL 7016
  • Soort Paneel
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Heb je een Plus Line accommodatie container gekocht of gehuurd en gebruik je deze regelmatig dan hebben we bij SEDNA een groot aanbod aan panelen om de container verder mee aan te kleden. De toepassing van panelen met glas worden steeds populairder. Zo kan je bij ons terecht voor een dubbel paneel die bestaat uit een dubbele deur met volledige beglazing. Daarmee geef je de entree of de achterdeur van je container een strakke uitstraling en het glas in het paneel ernaast zorgt voor een mooi afgewerkt geheel. Doordat de panelen voorzien van volledige beglazing, krijgt de binnenkant van de container een ruimtelijk en licht effect. Doordat de zijwand van de container uit losse onderdelen bestaat, kan je zelf bepalen op welke plek je het dubbele paneel inbouwt.

  Doe direct een prijsopgave via onze website en we sturen je zo snel mogelijk een offerte op maat met een scherp tarief voor jouw dubbele paneel met deur en zijglas.

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.