Plus line – Dubbel beglazing speciaal – Dubbel paneel (7016)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Plus line - Dubbel beglazing speciaal - Dubbel paneel (7016)

  • Dubbel paneel glas
  • Dubbel paneel glas

  Specificaties

  • Kleur RAL 7016
  • Soort Paneel
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Gebruik je een accommodatie container als woon- of kantoorlocatie, dan wil je deze container niet alleen goed inrichten, de afwerking van de buitenkant is dan minstens zo belangrijk. Een dubbel paneel met dubbele beglazing is het perfecte onderdeel om jouw container net dat beetje extra uitstraling te geven. Daarnaast is een belangrijk voordeel van dubbele beglazing dat je container goed geïsoleerd is in de koude wintermaanden en het in de zomermaanden juist de hete lucht buiten houdt. Het mooie van het dubbele paneel is dat je een lange verticale glasplaat combineert met een paneel waarbij het glas in twee vlakken is opgedeeld. Afwisselend en stijlvol, op maat gemaakt om jouw accommodatie container helemaal naar jouw eigen wens aan te kleden.

  Bij SEDNA kan je terecht voor verschillende dubbele panelen met dubbele beglazing, afhankelijk van de grootte en het soort container waarvoor je ze wilt gebruiken. Vraag direct een prijs op via de website!

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.