Dubbel volledige beglazing – Dubbel paneel (5013)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Dubbel volledige beglazing - Dubbel paneel (5013)

  • Dubbel paneel met volledige beglazing
  • Dubbel paneel met volledige beglazing

  Specificaties

  • Kleur RAL 5013
  • Soort CTXP0015-5013
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Heb je net een accommodatie container gekocht of gehuurd en wil je deze verder voorzien van functionele onderdelen, dan zit je bij SEDNA helemaal goed. Een accommodatie container verder personaliseren door de toepassing van glazen panelen zie je daarbij steeds vaker. Onze Classic Line containers kunnen onder meer afgewerkt worden met een dubbel paneel met volledige beglazing in dezelfde kleur, zoals in RAL5013. Handig wanneer je vanuit je container voldoende overzicht wilt hebben, bijvoorbeeld vanuit de accommodatie container die je hebt ingericht als projectlocatie op een bouwterrein. Houd er wel rekening mee dat een afwerking met volle beglazing voor hoge temperaturen in de container kan zorgen wanneer de zon er vol op schijnt.

  Bij SEDNA kan je tegen een scherp tarief kwalitatieve dubbele panelen met volle beglazing kopen. Doe nu direct via onze website een prijsopgave.

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.