Raam met rolluik – Paneel (9010)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Raam met rolluik - Paneel (9010)

  • Raam-paneel-9010
  • Raam-paneel-9010

  Specificaties

  • Kleur RAL9010
  • Soort CTXP0009-9010
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Het grote voordeel van accommodatie containers is dat je ze volledig naar wens in kunt richten en om kunt bouwen. Een van de meest toegepaste accessoires zijn de raampanelen met of zonder rolluik. Wanneer je onze Classic Line container regelmatig als werkplek- of woonlocatie gebruikt dan wil je namelijk ook naar buiten kunnen kijken, bijvoorbeeld handig wanneer je vanuit de container overzicht wilt houden over een bouwproject. Het paneel met één raam voorzien van een rolluik zorgt ervoor dat je ruimte en licht in je container creëert. Door dit paneel rondom je container in te bouwen, heb je aan alle kanten een goed uitzicht. Met de functionele rolluiken sluit je de container ook nog eens extra goed af, wel zo veilig.

  Elke situatie vraagt weer om een andere indeling en andere hoeveelheid ramen. Doe direct via de website een prijsopgave en je ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.