20ft Accommodatie – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 7.250,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Accommodatie - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Conditie Nieuw
  • Afmetingen extern L6.055 x B2.435 x H2.591
  • Afmetingen intern L5.880 x B2.260 x H2.340
  • Kleur RAL 5010, RAL7035
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Volume 30.7 m³
  • Isolatie Vloer: 60 mm mineraal wol Wand: 60 mm mineraal wol Dak: 100 mm mineraal wol
  • Elektrische installatie 400V 32A 5-polige aansluiting (buiten) 2x dubbele 36W LED verlichting 1x 2kW convectorkachel
  • Deuren en Ramen Stalen toegangsdeur: 875 mm x 2.125 mm 2x draaikiepraam: 945 mm x 1.200 mm

  Omschrijving

  Ben je op zoek naar een praktische oplossing voor tijdelijke lunch- of kantoorruimte? De 20ft accommodatie container is ideaal voor plaatsing op een bouwterrein of wanneer je wat extra vervangende ruimte nodig hebt tijdens een verbouwing van je kantoor. Door de grote ruimte in deze container heb je voldoende mogelijkheden deze praktisch in te richten met de bureaus, tafels, stoelen en (koel)kasten die jouw personeel nodig heeft. Een van de grote voordelen van de 20ft accommodatie container is dat deze maat overeenkomt met de afmetingen van een standaard zeecontainer. Dat zorgt ervoor dat ze snel en eenvoudig gekoppeld en vervoerd kunnen worden, wat zorgt voor nog meer flexibiliteit wanneer je voor deze containeroplossing kiest. De professionele isolatie, verlichting en verwarming maken de 20ft accommodatie container geschikt voor gebruik op elk moment van de dag, het hele jaar door. De 20ft accommodatie container is zowel te koop als te huur tegen een scherp tarief. Vraag via de website onze prijs op en we sturen je snel een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.