Dubbel groot raam – Dubbel paneel (5013)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Dubbel groot raam - Dubbel paneel (5013)

  • Groot-raam-paneel-5013
  • Groot-raam-paneel-5013

  Specificaties

  • Kleur RAL 5013
  • Soort CTXP0014-5013
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Als je een accommodatie container als woon- of werklocatie gebruikt, dan wil je deze container niet alleen van de binnenkant goed inrichten, de afwerking van de buitenkant is dan net zo belangrijk. Een dubbel paneel met grote beglazing is het perfecte onderdeel om jouw accommodatie container net dat beetje extra uitstraling te geven. Een belangrijk voordeel van dubbele beglazing is ook dat je container goed geïsoleerd is tijdens de koude wintermaanden en juiste de warme lucht buiten houdt in de zomermaanden. Het dubbele paneel met een groot raam is stijlvol en op maat gemaakt om jouw container helemaal naar eigen wens aan te kleden.

  Bij SEDNA kan je terecht voor verschillende dubbele panelen met een groot raam, afhankelijk van de grootte en het soort container waarvoor je ze wilt gebruiken. Dit paneel komt in de kleur RAL5013. Vraag direct een prijs op via de website!

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.