10ft Sanitair – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 8.200,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 10ft Sanitair - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 1.490 KG
  • Lengte in ft 10
  • Lengte in M ≈ 3m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 14,9 m³

  Omschrijving

  Regelmatig worden accommodatie containers gebouwd als sanitaire voorziening. Van complete douche- en toiletcombinatites tot een compacte container met één toilet, alles is mogelijk. De 10ft sanitair container is ideaal als je jouw sanitair wilt uitrusten met verschillende compartimenten om zo de privacy van elke gebruiker te garanderen. Het is een ideale tijdelijke oplossing bij een evenement of voor plaatsing op een bouwplaats waar regelmatig gebruik wordt gemaakt van sanitair. De 10ft sanitair container wordt standaard geleverd met een toilet, urinoir en douche met wastafels. Verlichting, verwarming en vorstbeveiliging maken deze sanitair container ook geschikt om te gebruiken als het buiten wat koeler is. De 10ft sanitair container is tegen een scherp tarief te koop via onze website. Heb je de sanitair container slechts af en toe nodig dan kan je deze ook via ons huren. Doe direct via de website een prijsopgave en we sturen je snel een offerte op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.