Kassa raam – Paneel (5010)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Kassa raam - Paneel (5010)

  • Kassa-raam-paneel-5010
  • Kassa-raam-paneel-5010

  Specificaties

  • Kleur RAL5010
  • Soort CTXP0008-5010
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Containers worden steeds vaker gebruikt als specifieke accommodatie tijdens events. Het grote voordeel is dat ze makkelijk in te richten zijn en je op elk moment de benodigde containerruimte kan op- en afschalen. Een van de meest voorkomende toepassingen is de kassa container, waarvan er door het compacte formaat een groot aantal naast elkaar te plaatsen zijn. Daardoor kan je als organisatie snel grote groepen festivalgangers bedienen. Wil je jouw container personaliseren voor optimaal gebruik tijdens een event dan kan een kassa raampaneel niet ontbreken. Het kassa raampaneel is voorzien van een handig loket waar bezoekers snel en makkelijk betalingen kunnen doen. Het kassa raampaneel is ook makkelijk af te sluiten, wanneer de kassa even tijdelijk buiten gebruik is.

  Heb je een aantal accomodatie containers die je verder wilt personaliseren met een kassa raampaneel, doe dan direct via onze website een prijsaanvraag en we sturen je zo snel mogelijk een scherpe offerte!

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.