Plus line – Sanitair raam – Paneel (7016)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Plus line - Sanitair raam - Paneel (7016)

  • Sanitair-raam-paneel-plusline
  • Sanitair-raam-paneel-plusline

  Specificaties

  • Kleur RAL 7016
  • Soort Paneel
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Raampanelen zijn onmisbaar wanneer je een container als accommodatie gebruikt. Je wilt namelijk niet alleen dat je accommodatie container er goed uitziet, het belangrijkste is dat raampanelen ook een functionele bijdrage leveren wanneer je deze panelen inbouwt. Door het toepassen van raampanelen kan je naar buiten kijken, maar soms wil je juist dat je anderen niet van buitenaf naar binnen kunnen kijken. Dat is het geval wanneer je (een deel van) de Plus Line container als sanitaire voorziening gebruikt. Een sanitair raampaneel is dan ideaal. Wanneer je van het toilet gebruikmaakt, zit je niet in een compleet donker hok, maar is het raam ook zo gemaakt dat je geen doorkijk hebt. Wel zo’n gerust gevoel.

  Bij SEDNA kan je terecht voor sanitair raampanelen tegen scherpe prijzen. Vraag direct een offerte aan en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.