20ft Accommodatie met keuken en toilet – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 11.440,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Accommodatie met keuken en toilet - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 1.950 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 30.7 m³

  Omschrijving

  Accommodatie containers zijn speciaal gebouwd om het gebruikers zo comfortabel mogelijk te maken. De 20ft accommodatie container met keuken en toilet is een perfect voorbeeld van een container die van alle gemakken is voorzien. Ingericht met een toilet met wasbak en een minikeuken inclusief twee kookplaatjes en een kleine ijskast, wordt deze container met name gebruikt als kantoor- of lunchruimte op bouwlocaties of tijdens events. Met de 20ft accommodatie container heb je net even wat meer ruimte, zodat je voldoende plek hebt om deze naar eigen inzicht aan te vullen met bureaus, tafels en stoelen. Daarnaast beschikt deze accommodatie container over twee kiepramen voor zicht naar buiten, praktische verlichting en verwarming. Het grote voordeel van deze container is dat met de standaard 20ft maat deze container goed te combineren, te koppelen en te verplaatsen is. De 20ft accommodatie container met keuken en toilet is tegen een scherpe prijs te koop via onze website. Heb je de accommodatie container af en toe of voor een korte periode nodig dan is het ook mogelijk deze te huren. Doe direct een aanvraag en we sturen je snel een voorstel op maat.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.