Dubbel twee ramen met rolluik – Dubbel paneel (5010)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Dubbel twee ramen met rolluik - Dubbel paneel (5010)

  • Dubbel paneel met dubbele raam en rolluik
  • Dubbel paneel met dubbele raam en rolluik

  Specificaties

  • Kleur RAL5010
  • Soort CTXP0016-5010
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Het grote voordeel van accommodatie containers is dat je ze volledig naar wens in kunt richten en om kunt bouwen. Een van de meest toegepaste accessoires zijn de raampanelen met of zonder rolluik. Wanneer je onze Classic Line container regelmatig als werkplek- of woonlocatie gebruikt dan wil je namelijk ook naar buiten kunnen kijken, bijvoorbeeld handig wanneer je vanuit de container overzicht wilt houden over een bouwproject. Het dubbele paneel met twee ramen en rolluik zorgt ervoor dat je ruimte en licht in je container creëert. Door deze dubbele panelen rondom je container in te bouwen, heb je aan alle kanten een goed uitzicht. Met de functionele rolluiken sluit je de container ook nog eens extra goed af, wel zo veilig.

  Elke situatie vraagt weer om een andere indeling en andere hoeveelheid ramen. Doe direct via de website een prijsopgave en je ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.