20ft Accommodatie met keuken – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 8.900,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Accommodatie met keuken - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL 5010, RAL7035, RAL9010
  • Afmetingen Extern L6.055 x B2.435 x H2.591
  • Afmetingen Intern L5.880 x B2.260 x H2.340
  • Lengte in ft 20
  • Tara 2050 KG
  • Conditie Nieuw
  • Isolatie Vloer: 60 mm mineraal wol Wand: 60 mm mineraal wol Dak: 100 mm mineraal wol
  • Elektrische installatie 400V 32A 5-polige CEE aansluiting (buiten) 2x 36W Ledverlichting 1x 2kW convectorkachel
  • Deuren en Ramen Stalen toegangsdeur: 875 mm x 2.125 mm 2x draaikiepraam met kunststof rolluik : 945 mm x 1.200 mm

  Omschrijving

  De 20ft accommodatie container met keuken is van alle gemakken voorzien en volledig ingericht met een minikeuken, kookplaten en een kleine ijskast. Het is speciaal gebouwd om het gebruikers zo comfortabel mogelijk te maken. De cabin container is ideaal om te gebruiken als kantoor- of eetruimte op een bouwlocatie of tijdens een evenement. Met een 20ft schaft keet of uitvoerders unit heb je net wat meer ruimte, zodat je voldoende plek hebt om het aan te vullen met tafels, stoelen en eventuele bureaus. Daarnaast is de container voorzien van draaikiepramen voor zicht naar buiten, Ledverlichting en verwarming. Het grote voordeel van een 20ft accommodatie container is dat deze goed te combineren, te koppelen en te verplaatsen is. Daarnaast is de unit ook verkrijgbaar met een hogere binnen hoogte en verschillende afmetingen, zoals 10ft en 30ft. Tevens gespoten in uw huisstijl De 20ft accommodatie container met keuken is tegen een scherpe prijs te koop via onze website. Heb je de accommodatie container af en toe of voor een korte periode nodig dan is het ook mogelijk deze te huren. Doe direct een aanvraag en we sturen je snel een voorstel op maat.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.