Plus line – Half – Paneel (7016)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Plus line - Half - Paneel (7016)

  • Halfpaneel-plusline
  • Halfpaneel-plusline

  Specificaties

  • Kleur RAL 7016
  • Soort Paneel
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Heb je een accommodatie gekocht of gehuurd, dan wil je deze ook voorzien van handige functionaliteiten om deze container zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Een vrij onopvallend, maar uiterst praktisch onderdeel is het halve paneel. Dit container paneel komt van pas wanneer je met de andere panelen niet helemaal goed uitkomt. Een standaard Plus Line container bestaat bijvoorbeeld uit 5 volle panelen aan de lange zijde, waarbij in de meeste gevallen twee dubbele panelen in het midden gebruikt worden. Met twee halve panelen op de hoeken kan je de container passend afwerken. Uiteraard kan je ook naar eigen inzicht de zijden van jouw accommodatie container opbouwen met halve panelen, zolang de container wel goed geïsoleerd blijft.

  Doe direct een prijsopgave via de website voor het aantal halve panelen dat je nodig hebt. Je ontvangt snel een offerte van ons!

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.