Elektra – Paneel (9010)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Elektra - Paneel (9010)

  • Elektro paneel
  • Elektro paneel

  Specificaties

  • Kleur RAL9010
  • Soort CTXP0007-9010
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Een container is de perfecte oplossing wanneer je tijdelijk behoefte hebt aan wat extra werkruimte, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, een event of als werk- en lunchplek op een bouwterrein. Een dergelijke accommodatie container is flexibel in te richten, afgestemd op de doelstelling waarom je de container gebruikt. Wil je de container voorzien van elektriciteit, dan wil je ook alle kabels en aansluitingen zo goed mogelijk wegwerken. Een elektra paneel biedt dan uitkomst. Het elektra paneel is handzaam en eenvoudig te integreren in de bestaande containerwand waarachter het verdeelpunt van de elektra is geplaatst. Hierdoor heb je geen last van loszittende kabels en draden én kan je snel elektriciteitsproblemen oplossen omdat je het elektra paneel eenvoudig kunt verplaatsen.

  De elektra panelen hebben een standaard afmeting, maar ze zijn door SEDNA uiteraard ook op maat te leveren. Zo kan je moeiteloos het elektra paneel in de opbouw van jouw accommodatie container verwerken. Bestel ze nu direct via onze website!

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.