Plus line – Dubbele deur – Dubbel paneel (7016)

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor Plus line - Dubbele deur - Dubbel paneel (7016)

  • Dubbele deur dubbel paneel
  • Dubbele deur dubbel paneel

  Specificaties

  • Kleur RAL 7016
  • Soort Paneel
  • Merk Containex
  • Geschikt voor container Accommodatie

  Omschrijving

  Onze Plus Line accommodatie containers zijn ideaal wanneer je een (tijdelijke) praktische oplossing zoekt voor een woon- of werklocatie. Deze accommodaties zijn in te richten naar de behoeften die je hebt als gebruiker, net als de manier waarop je de buitenkant van de container vormgeeft. Wil je snel en eenvoudig toegang tot je Plus Line container dan heb je de keuze uit verschillende deurpanelen, waaronder het dubbele deurpaneel. Het grote voordeel van een dubbel deurpaneel is de grote doorgang die je creëert wanneer je beide deurdelen openslaat. Met name handig als je wat grotere spullen neer wilt zetten in de container en ze door een dubbel deurpaneel makkelijker naar binnen tilt.

  Bij SEDNA hebben we functionele dubbele deurpanelen te koop tegen scherpe tarieven. Vraag direct een prijs aan en we sturen je snel een offerte op maat terug!

  Bezorging

  Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.