8ft Wc en Douche – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 570 KG
  • Lengte in ft 8
  • Lengte in M ≈ 2,4m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 6,2 m³

Omschrijving

De 8ft SEDNA wc en douche container is standaard geïsoleerd voorzien van verlichting, heeft twee stalen toegangsdeuren, één toilet, één wasbak met spiegel, ventilatie en vorstbeveiliging. De container is standaard gespoten in RAL 5010 (blauw), maar optioneel in elke RAL kleur verkrijgbaar.

Bezorging

Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

Plus lijn

Klassieke lijn

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.