8ft Kassa – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 5.700,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 8ft Kassa - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 570 KG
  • Lengte in ft 8
  • Lengte in M ≈ 2,4m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 6,2 m³

  Omschrijving

  Wanneer je in de eventbranche werkt dan weet je als geen ander dat tijd, kosten en efficiency cruciaal zijn voor het succes van jouw event. De kassa container speelt daarin een belangrijke rol. Met de compacte 8ft kassa container kan je jouw bezoekers namelijk snel en eenvoudig voorzien van tickets, muntjes of andere items die ze op het event nodig hebben. Deze containers worden standaard uitgevoerd met isolatie en verlichting, zodat eventmedewerkers van alle gemakken voorzien zijn wanneer ze achter het kassaraam plaatsnemen. Wanneer je jouw kassa containers voor het festivalseizoen aaanschaft, is het ook mogelijk deze op maat te laten spuiten om de containers visueel helemaal op de stijl van het event aan te laten sluiten. Door het handzame formaat zijn de 8ft kassa containers eenvoudig te laden en te verplaatsen naar een volgende evenementenlocatie. Heb je de 8ft kassa containers voor langere tijd nodig dan is het interessant om deze tegen een scherp tarief op onze website te kopen. Voor onregelmatig gebruik kan je dit type container ook via ons huren. Doe direct een prijsopgave en we sturen je snel een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.