20ft Sanitair Douche en Toilet- Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Sanitair Douche en Toilet- Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 2.490 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 30.7 m³

  Omschrijving

  Een accommodatie container wordt regelmatig gebouwd als sanitaire voorziening. Van compacte containers met één toilet tot voorzieningen met complete toilet- en douchecombinaties, alles is mogelijk. De 20ft sanitair container is ideaal wanneer je jouw sanitair wilt voorzien van verschillende compartimenten, zodat de privacy van elke gebruiker gewaarborgd is. Het is de perfecte tijdelijke oplossing tijdens een event of neer te zetten op een bouwterrein waar regelmatig van het sanitair gebruik wordt gemaakt. De 20ft sanitair container is standaard ingericht met twee toiletten, twee urinoirs en twee douches met wasbakken. De verlichting, verwarming en vorstbeveiliging maken deze sanitair container ook geschikt voor gebruik wanneer het buiten wat kouder is. De 20ft sanitair container is tegen een scherp tarief te koop via onze website. Heb je de sanitair container slechts af en toe nodig dan kan je deze ook via ons huren. Doe direct via de website een prijsopgave en we sturen je snel een offerte op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.