20ft Accommodatie tweevoudig geschakeld – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 17.110,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Accommodatie tweevoudig geschakeld - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 3.860 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 61,4 m³

  Omschrijving

  Met onze accommodatie containers is er veel mogelijk. Een goed voorbeeld daarvan is de tweevoudig geschakelde 20ft accommodatie container. Door twee of meerdere 20ft containers aan elkaar te bevestigen en de tussenwanden te verwijderen, ontstaat een enorme ruimte. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld op een bouwlocatie een plek wilt creëren waar iedereen samen kan lunchen. Of wanneer je tijdelijk extra kantoorruimte nodig hebt in verband met een verbouwing, in dat geval biedt de twee- of meervoudig geschakelde 20ft accommodatie container ook uitkomst. De standaard 20ft containers kunnen los van elkaar eenvoudig en efficiënt vervoerd worden naar elke gewenste locatie, waar ze ter plekke als accommodatie container worden opgeleverd. De stevige wanden zorgen voor een goede isolatie en de 20ft geschakelde container is daarnaast ook nog eens voorzien van verlichting, verwarming en vier kiepramen. De 20ft tweevoudig geschakelde accommodatie container is tegen een scherp tarief te koop via de website. Heb je deze container voor een wat kortere periode of onregelmatig nodig dan kan je deze ook bij SEDNA huren. Vraag direct een prijsvoorstel aan, we sturen je snel een offerte op maat toe.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.