20ft Accommodatie Plus Line – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Specificaties

  • Kleur RAL5010
  • Tara 2.490 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Volume 30.7 m³
  • Afmetingen extern L6.055 x B2.435 x H2.591
  • Afmetingen intern L5.880 x B2.260 x H2.340

Omschrijving

De SEDNA Plus Line 20ft accommodatie container is standaard geïsoleerd en voorzien van een stalen toegangsdeur, twee draai-kiepramen met rolluik, verlichting en verwarming. Deze container is standaard gespoten in RAL 5010 (blauw).

Bezorging

Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

Plus lijn

Klassieke lijn

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.