20ft Accommodatie drievoudig geschakeld – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Accommodatie drievoudig geschakeld - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 5.790 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 92,2 m³

  Omschrijving

  Met een accommodatie container zijn er veel mogelijkheden. Een goed voorbeeld daarvan is de drievoudig geschakelde 20ft accommodatie container. Door meerdere 20ft containers aan elkaar te koppelen en de tussenwanden te verwijderen, ontstaat er een grote ruimte. Ideaal als je bijvoorbeeld tijdelijk extra kantoorruimte nodig hebt wegens een verbouwing. Of wanneer je op een bouwlocatie een plek wilt creëren waar iedereen samen kan lunchen. In dat geval biedt de drie- of meervoudig geschakelde 20ft accommodatie container de uitkomt. De containers kunnen los van elkaar gemakkelijk en efficiënt vervoerd worden naar elke gewenste locatie, waar ze ter plekke als accommodatie container wordden opgeleverd. De stevige wanden zorgen voor een goede isolatie en de 20ft geschakelde container is daarnaast ook nog eens voorzien van verlichting, verwarming en zes kiepramen. De 20ft drievoudig geschakelde accommodatie container is tegen een scherp tarief te koop via de website. Heb je deze container voor een wat kortere periode of onregelmatig nodig dan kan je deze ook bij SEDNA huren. Vraag direct een prijsvoorstel aan, we sturen je snel een offerte op maat toe.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.