10ft Accommodatie Plus Line – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Specificaties

  • Kleur RAL 7016
  • Tara 1.500 KG
  • Lengte in ft 10
  • Lengte in M ≈ 3m
  • Conditie Nieuw
  • Volume 14,7 m³

Omschrijving

De SEDNA Plus Line 10ft accommodatie container is standaard geïsoleerd en voorzien van een stalen toegangsdeur, draai-kiepraam met rolluik, verlichting en verwarming. Deze container is standaard gespoten in RAL 7016 (grijs)

Bezorging

Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

Plus lijn

Klassieke lijn

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

Wij hanteren een minimale huurperiode van 30 dagen.

Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.