30ft Sanitair – Nieuw

i Je betaalt de prijs incl. btw.

Specificaties

  • Kleur RAL5010
  • Tara 2.500 KG
  • Lengte in ft 30
  • Lengte in M ≈ 9,1m
  • Conditie Nieuw

Omschrijving

De SEDNA 30ft sanitair container is standaard geïsoleerd en voorzien van een stalen toegangsdeur, twee toiletten en twee urinoirs, twee douches en wasbakken, verlichting, verwarming en vorstbeveiliging. Deze container is standaard gespoten in RAL 5010 (blauw).

Bezorging

Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

Plus lijn

Klassieke lijn

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.