20ft Transpack Accommodatie – Nieuw

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Transpack Accommodatie - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 1.930 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 30.7 m³

  Omschrijving

  De SEDNA transpack accommodatie container is standaard geïsoleerd en voorzien van een stalen toegangsdeur, draaikiepraam met rolluik, verlichting en verwarming. De transpack is probleemloos op locatie te assembleren. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor calamiteiten wereldwijd. Door de koppeling van 4-5 containers is het als een 20ft te vervoeren en worden vooral gebruikt door o.a. hulporganisaties, defensie en Verenigde Naties. Tevens zijn de transpacks te verschepen in 40ft high cube containers.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.