20ft Accommodatie met 4 ramen – Nieuw

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft Accommodatie met 4 ramen - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 1.930 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 30.7 m³

  Omschrijving

  Ben je op zoek naar een wat grotere accommodatie container en heb je behoefte aan uitzicht rondom de container met de mogelijkheid om de container af en toe van frisse lucht te voorzien? Dan is de 20ft accommodatie container met vier ramen de ideale oplossing. Deze accommodatie container is geschikt om te gebruiken als kantine of kantoor op een bouwterrein of wanneer je vanwege een verbouwing tijdelijke kantoorruimte nodig hebt. Uiteraard is de container ook als woonruimte in te richten. De vier ramen zorgen voor een aangenaam ruimtelijk effect, omdat je aan beide containerzijden naar buiten kunt kijken. Op de kiepstand stroomt er koele lucht binnen op momenten dat de temperatuur in de container oploopt. Tegelijkertijd is de container ook goed geïsoleerd, zodat in de koudere maanden de warme lucht juist binnen blijft. Ben je geinteresseerd in de 20ft accommodatie container met 4 ramen? Deze container is bij SEDNA nieuwe en te koop tegen een scherp tarief! Doe via de website direct een prijsopgaaf en we sturen je snel een offerte op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Plus lijn

  Klassieke lijn

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.