figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

20ft High Cube Double Door


Ontdek de veelzijdigheid van de 20ft High Cube Double Door container die is aangepast aan de specifieke behoeften van onze klant in de energiebranche.

Deze container is niet alleen ruim vanwege zijn indrukwekkende afmetingen, maar is ook volledig aangepast om te voldoen aan de eisen van het project. Allereerst hebben we de container gespoten in de huisstijl kleur RAL 9010 van de klant.

 • Standaard container?

  Zo standaard is deze container niet. Het is een ware alleskunner.

 • Ventilatie

  De zijkant is afgewerkt met ventilatieroosters.

 • Doorvoeren in het dak

  Perfect voor alle bekabeling die in en uit de container lopen.

 • Isolatie

  Door de isolatie met sandwichpanelen is de container gereed voor het plaatsen van transformatoren.

Dubbele deuren
Laden vanaf beide zijden.

Om ervoor te zorgen dat de container geschikt is voor de opslag van transformatoren, hebben we deze geïsoleerd met hoogwaardige sandwichpanelen. Dit zorgt voor een optimale temperatuur- en geluidsregulatie, waardoor de transformatoren veilig kunnen worden bewaard.

Bovendien hebben we gezorgd voor een dakdoorvoer en een wanddoorvoer met een robuust Roxtec frame. Deze doorvoeren zorgen voor een efficiënte ventilatie en bekabeling, wat essentieel is voor het correct functioneren van de transformatoren en het veilig werken in de container.

Last but not least, hebben we het logo van de klant op beide lange zijden van de container aangebracht, hoewel dit niet zichtbaar is op de foto’s. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde uitstraling en verhoogt de merkherkenning van de klant.

Kortom, deze 20ft High Cube Double Door container is niet alleen functioneel, maar ook volledig aangepast aan de behoeften van de energiebranche. Bij Sedna Containers streven we ernaar om op maat gemaakte containeroplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de specifieke vereisten van onze klanten.

In dit project is deze Sedna container gebruikt:
20ft High Cube Double Door – Nieuw
Nu vanaf €3.800,00 excl. BTW
Bekijken
product
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons