figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

40ft High Cube Container met Doorvoeringen

Deze 40ft high cube container is gemodificeerd als een op maat gemaakte unit die perfect aansluit bij de behoeften van moderne waterzuiveringsinstallaties. Onze technici hebben op maat gemaakte doorvoeringen en diverse uitsparingen aangebracht, die essentieel zijn voor de integratie van de container met de bestaande systemen en apparatuur van de waterzuiveringsinstallaties.

Van binnen zijn de containers voorzien van isolatie met sandwichpanelen om een gecontroleerde omgeving voor de apparatuur te handhaven. De installatie van een speciale montage voor een hogedrukpomp en de inbouw van een robuuste stalen loopdeur benadrukken de functionaliteit en veiligheid die nodig zijn in de veeleisende omgeving van waterzuivering.

  • Vooraanzicht

    Deze container is aan de voorkant voorzien van containerdeuren. Aan de zijkant zijn al een aantal doorvoeringen te zien.

  • Doorvoeringen

    Geschikt voor onder andere bekabeling en doorvoer van buizen.

  • Huisstijl

    Uitgevoerd in het legergroen mengt deze container zich perfect met zijn omgeving.

Gebruiksgemak

De veiligheid en toegankelijkheid worden verder versterkt door een stevige stalen loopdeur, die zorgt voor een veilige entree en het weerstaan van de industriële uitdagingen van een waterzuivering locatie. Deze deur combineert veiligheid met gebruiksgemak, essentieel voor locaties die regelmatige toegang vereisen.

Onze containers zijn ontworpen om de efficiëntie op locatie te verhogen, door een betrouwbare en veilige ruimte te bieden voor essentiële apparatuur. Deze aanpassingen garanderen dat de container een waardevolle aanwinst is voor elke waterzuiveringsinstallatie.

Benieuwd wat onze containers voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact op met ons team!

085 – 2017 317
sales@sednacontainers.com

In dit project is deze Sedna container gebruikt:
40ft High Cube – Nieuw
Nu vanaf €3.950,00 excl. BTW
Bekijken
product
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons