20ft High Cube Double Door – Nieuw

€ 3.250,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 20ft High Cube Double Door - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL 5013
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 2.450 KG
  • Max. laadvermogen 28.030 KG
  • Lengte in ft 20
  • Lengte in M ≈ 6m
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 37 m³

  Omschrijving

  Een 20ft high cube double door container heeft, zoals de naam al doet vermoeden, aan beide kopse kanten deuren. De high cube container zorgt voor extra hoogte en heeft eigenschappen waar veel vraag naar is. De 20ft high cube double door container is met de dubbele deuren geschikt als doorloop container, ideaal wanneer je van meerdere kanten goederen en materialen moet laden en lossen. Daarnaast is het handig om van twee kanten de container in te kunnen, mocht de container lastig gemanoeuvreerd staan waardoor één kant moeilijk te bereiken is. De double door containers wordt ook vaak gebruikt wanneer voorraad in meerdere compartimenten ingedeeld moet worden. Met een scheidingswand kan deze ruimte opgedeeld worden en van twee kanten worden ingeladen. De double door container is gemaakt van het krachtige cortenstaal, wat de container geschikt maakt om altijd en overal te gebruiken voor transport en opslag. De 20ft high cube double door container is bij SEDNA zowel te koop als te huur tegen scherpe tarieven. Wil je van ons een prijsvoorstel op maat ontvangen, doe dan direct een aanvraag via de website. We sturen je snel een gepaste offerte terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.