figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

Missie en Visie

Onze missie

De medewerkers van Sedna Containers zijn al meer dan 20 jaar actief in het verkopen en verhuren van nieuwe en gebruikte zee-opslag containers, accommodatie containers, koelcontainers, special containers en offshore containers. Wij zijn een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap.

Het belang van onze klanten staat bij ons voorop. Of het nu gaat om de olie en gas, industrie, bouw, export, particulieren of overheid, onze klanten kiezen voor Sedna Containers, omdat we maatwerk leveren.

Onze mensen hebben kennis van de producten en de branche en zijn hierdoor uitstekend in staat om in te spelen op de behoeften van onze klanten. De Sedna medewerkers krijgen bovendien bij Sedna Containers alle ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen. Sedna Containers, “Professionals in containers”.

Onze visie

Onze ambitie is helder: wij willen de beste containerleverancier in de markt zijn. Wij geloven erin dat kwaliteit, samenwerking, proactief handelen en kennisdeling de sleutel vormen tot succes. Daarom werken wij samen met deskundige partners en opdrachtgevers. Wij richten ons zowel op grote als kleine projecten in binnen- en buitenland. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe markten en bedenken concepten die passen bij iedere klant.

Onze lokale aanwezigheid en ondernemerschap maken het verschil. Kernwoorden die op ons betrekking hebben; dichtbij, ambitie, lef, open, vertrouwen, betrokken, ondernemend, betrouwbaar, slagvaardig en samen.

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag.

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons