figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

10ft Double Door met Stalen Vloer

Ontdek de innovatieve aanpassingen in onze 10ft double door container, speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Met een focus op veiligheid en functionaliteit, bieden wij een scala aan modificaties die uw containerervaring naar een hoger niveau tillen.

We hebben de traditionele houten vloer van onze containers een upgrade gegeven met een stevige stalen traanplaat vloer. Deze aanpassing zorgt niet alleen voor extra sterkte en duurzaamheid maar biedt ook een antislip oppervlak, ideaal voor veilig laden, lossen en vervoeren van zware goederen.

Daarnaast hebben we een uitsparing in de vloer geïnstalleerd, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot specifieke onderdelen of apparatuur binnen de container. Dit biedt meer flexibiliteit en efficiëntie bij het gebruik van de ruimte.

  • Vooraanzicht

    De 10ft double door heeft aan twee zijden standaard containerdeuren.

  • Nieuwe vloer

    De standaard houten vloer is getransformeerd naar een robuuste stalen traanplaten vloer voor maximale duurzaamheid en sterkte.

  • Double door

    Ook de andere zijde van de container is voorzien van containerdeuren.

Dubbele deuren

Om de veiligheid verder te waarborgen, hebben we een hoogwaardig GAVO rooster toegevoegd, waardoor de luchtcirculatie wordt verbeterd en het risico op uitglijden wordt verminderd.

Ook is onze container voorzien van een hijscertificaat, inclusief MPI (Magnetic Particle Inspection) en load test. Met dit certificaat, dataplaat en opname in onze database voor herkeuring, kunt u erop vertrouwen dat uw container voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en regelgeving.

Kortom, met deze modificaties bieden wij een containeroplossing die niet alleen veilig en functioneel is, maar ook aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze containermodificaties en hoe ze uw projecten kunnen verbeteren.

In dit project is deze Sedna container gebruikt:
10ft Double Door – Nieuw
Nu vanaf €3.400,00 excl. BTW
Bekijken
product
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons