10ft Double Door – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 3.400,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 10ft Double Door - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 1.300 KG
  • Max. laadvermogen 8.860 KG
  • Lengte in ft 10
  • Lengte in M ≈ 3m
  • Max. gewicht 10.160 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 16 m³

  Omschrijving

  Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de 10ft double door container aan beide uiteinden deuren. Een container met eigenschappen waar veel vraag naar is. Met zijn dubbele deuren is de 10ft double door container geschikt als doorloopcontainer, ideaal wanneer je goederen en materialen van verschillende kanten moet laden en lossen. Daarnaast is het handig om van twee kanten de container te kunnen betreden als deze moeilijk te manoeuvreren is, waardoor de toegang vanaf één kant bemoeilijkt wordt. Double door containers worden ook regelmatig gebruikt wanneer de voorraad in twee compartimenten verdeeld moet worden. Dankzij de scheidingswand is deze ruimte van twee kanten in te delen en te beladen. De double door container is gemaakt van sterk cortenstaal, waardoor de container altijd en overal inzetbaar is voor transport en opslag. De 10ft double door container is bij SEDNA zowel te koop als te huur tegen scherpe tarieven. Wil je van ons een prijsvoorstel op maat ontvangen, doe dan direct een aanvraag via de website. We sturen je snel een gepaste offerte terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.

  Ja! In overleg kun je de containers vaak dezelfde dag nog ophalen. Let wel op: op de meeste depots heb je hier een ‘Cargo Card’ voor nodig. Wij sturen je na betaling de bijpassende uithaalreferentie.