figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

40ft High Cube met Doorvoeringen

Of u op zoek bent naar extra ruimte voor uw bedrijf, een veilige opslagplaats voor uw waardevolle spullen nodig heeft, of een flexibele optie voor uw logistieke behoeften zoekt, onze 40ft High Cube Container staat voor u klaar. Met een reeks aanpassingen die zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen, is dit niet zomaar een container; het is een op maat gemaakte oplossing die u kunt vertrouwen.

Met de Kirncroft loopdeur wordt de toegang tot uw container niet alleen eenvoudig, maar ook veilig, waardoor u met vertrouwen uw waardevolle spullen kunt opslaan. De doorvoeringen in de zijkant maken het mogelijk om moeiteloos tubes en andere benodigdheden aan te sluiten, waardoor u snel aan de slag kunt met uw projecten.

Dankzij de isolatie met sandwichpanelen blijft de temperatuur binnenin de container stabiel, wat essentieel is voor het behoud van gevoelige goederen. Het rooster op de buitenzijde van de containerdeuren zorgt voor een optimale ventilatie en luchtcirculatie, wat bijdraagt aan een gezonde en frisse opslagomgeving.

 • Zijaanzicht

  De lange zijde is voorzien van maar liefst drie doorvoeringen.

 • Toegangsdeur

  Daarnaast is de container voorzien van een toegangsdeur op de korte zijde.

 • Andere zijde

  De container is aan de andere zijde voorzien van twee doorvoeringen.

 • Isolatie en lengte

  De container is over de hele lengte voorzien van isolatie. Zo wordt een optimale temperatuur gerealiseerd.

Waterpas

Met de levelling plaat op de onderzijde van de crossmembers staat uw container altijd stevig en stabiel, zelfs op de meest oneffen ondergronden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over wiebelen of verschuiven.

Het conserveren door te stralen en te spuiten, kunt u vertrouwen op een duurzame en langdurige bescherming tegen corrosie en slijtage, waardoor uw container er altijd als nieuw uitziet, hoe vaak en waarvoor u hem ook gebruikt.

In dit project is deze Sedna container gebruikt:
40ft High Cube – Nieuw
Nu vanaf €3.300,00 excl. BTW
Bekijken
product
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons