40ft High Cube – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 3.950,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 40ft High Cube - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 3.950 KG
  • Max. laadvermogen 26.530 KG
  • Lengte in ft 40
  • Lengte in M ≈ 12m
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 76 m³

  Omschrijving

  Containers zijn er in alle soorten en maten. Een van de meest gebruikte containers voor intermodaal transport is de 40ft high cube container. De lengte van 40ft zorgt ervoor dat deze container al een grote hoeveelheid laadruimte heeft, maar door de high cube variant creëer je door de extra hoogte nóg meer ruimte voor het transport voor jouw goederen. Met deze container optimaliseer je dus de hoeveelheid goederen die je per transport kunt meenemen. De 40ft high cube container is door het gebruik van het ondoordringbare corten staal ook nog eens zeer betrouwbaar voor het transport onder de meest barre weersomstandigheden. Daarmee kan je deze container altijd en overal inzetten als transportmiddel, ook omdat de container tijdens het transport extra goed afgesloten kan worden met de geïntegreerde lockbox als extra slot op de deur. Je kunt de 40ft high cube container tegen een scherp tarief kopen via de website. Voor onregelmatig gebruik is het echter ook mogelijk de container te huren. Vraag direct een offerte aan via de website en we sturen je snel een prijsvoorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  CSC (International Convention for Safe Containers) is een wereldwijde afspraak voor veilige containers. Deze afspraak moet ervoor zorgen dat ongelukken tijdens het laden, lossen en transport van de containers voorkomen wordt en het containervervoer veilig blijft. Het certificaat is een bewijs dat de container aan deze eisen voldoet.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.