figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

20ft Offshore Container met Raam

Onze modificatie van een 20ft offshore container transformeert een standaardoplossing in een geoptimaliseerde werkruimte voor offshore doeleinden. Deze aanpassingen zijn zorgvuldig ontworpen om de functionaliteit en veiligheid op locatie te maximaliseren.

Deze container is uitgerust met uitgebreide elektrische voorzieningen, waaronder een stekkerbak voor externe aansluitingen en een veilig doorvoersysteem voor kabels, verzekerd door een bakje met klep. Deze aanpassingen garanderen een betrouwbare stroomvoorziening voor alle benodigde apparatuur, essentieel voor het uitvoeren van werkzaamheden op zee.

 • Knalgeel

  Deze container is in de huisstijl van onze klant uitgevoerd, volledig inclusief logo.

 • Containerdeuren

  De container is aan de voorkant voorzien van standaard containerdeuren. Gemakkelijk te openen.

 • Zijkant met logo

  De zijkant van de container is voorzien van het logo van de klant.

 • Binnenkant

  De binnenkant van de container is voorzien van stellingen, elektrische installatie waaronder verlichting en een brandblusser, wel zo veilig.

 • Binnenkant

  De werktafel zit onder het raam, zodat men met daglicht aan het werk kan. Dit verbetert de werkbaarheid en comfort in de container.

 • Een is geen

  Twee stuks met een identieke uitstraling.

Waterdicht en duurzaam

Het interieur van de container is verrijkt met een raam dat niet alleen daglicht binnenlaat, maar ook bijdraagt aan een aangenamere werkomgeving. Aanvullend zijn er een werktafel en op maat gemaakte stellingen geïnstalleerd, die zowel de organisatie aan boord verbeteren. Verder zorgen de ingebouwde elektrische verlichting en veiligheidsvoorzieningen, zoals een EHBO-kit en een CO2-brandblusser, voor een veilige werkomgeving, conform de strenge veiligheidseisen die gelden binnen de offshore sector.

Deze containers hebben ook het bedrijfslogo, wat zorgt voor herkenbaarheid en professionaliteit. Deze aanpassingen zijn ondersteund door een LRQA Risico analyse, wat bevestigt dat deze containers voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en veiligheid.

Benieuwd wat onze containers voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact op met ons team!

085 – 2017 317 sales@sednacontainers.com

In dit project is deze Sedna container gebruikt:
20ft standard – DNV 2.7-1 offshore
Nu vanaf €0,00 excl. BTW
Bekijken
product
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons