figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

20ft Opslagcontainer met Stellingen

Deze container is niet zomaar een standaard zeecontainer, maar een volledig ingerichte opslagcontainer die is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en efficiënt kunnen worden opgeslagen, hebben we op maat gemaakte stellingen met valbeveiliging geïnstalleerd. Deze stellingen zorgen niet alleen voor een georganiseerde opslag, maar bieden ook extra veiligheid voor uw medewerkers.

 • Elektrische aansluiting

  Deze container is voorzien van elektrische aansluiting. Links bovenin is een uitsparing hiervoor gemaakt.

 • Handige indeling

  De container is voorzien van stellingen naar wens van de klant.

 • Ruime toegang

  De ingang via de containerdeuren zorgt voor ruime toegang.

 • Veilig af te sluiten

  De container is voorzien van lockbox, waardoor de container veilig afgesloten kan worden.

Stellingen
Pythagoras is er niets bij.

Daarnaast hebben we gezorgd voor een volledige elektrische installatie inclusief verlichting, waardoor u altijd goed zicht heeft op uw opgeslagen goederen, zelfs in het donker. Bovendien hebben we het bedrijfslogo van de klant op de container aangebracht, hoewel dit niet zichtbaar is op de foto’s. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en verhoogt de merkherkenning van het bedrijf.

Om ervoor te zorgen dat de container voldoet aan alle vereisten voor internationaal transport, hebben we alles binnen de CSC-maten gehouden, zodat de container kan worden verscheept na een keuring. Bovendien hebben we een iso bak met elektrische aansluiting geïnstalleerd, waardoor uw goederen veilig kunnen worden opgeslagen en tegelijkertijd kunnen worden voorzien van de nodige stroomvoorziening.

Kortom, met onze volledig ingerichte 20ft zeecontainer bent u verzekerd van een veilige, efficiënte en professionele opslagoplossing voor al uw goederen. Bij Sedna Containers streven we ernaar om op maat gemaakte containeroplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften en de hoogste kwaliteitsnormen.

In dit project is deze Sedna container gebruikt:
20ft Zeecontainer – Nieuw
Nu vanaf €2.300,00 excl. BTW
Bekijken
product
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons