figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

20ft Barcontainer

De inzet van containers op festivals en evenementen is al een vaak gebruikte oplossing voor de uitgifte van drank en eten en de vraag hiernaar blijft stijgen. De container is niet alleen geschikt voor het gebruik als barcontainer, maar ook perfect om te gebruiken als uitgiftepunt van sportartikelen op sportlocaties.

Container en modificaties

Deze 20ft zeecontainer is volledig omgebouwd tot barcontainer. Als eerst is deze barcontainer voorzien van een loopdeur voor een gemakkelijke toegang tot de container, een elektrische installatie inclusief verlichting en wandcontactdozen om koelingen en andere elektra op aan te sluiten en een dubbel uitgifteluik met gasveren die beveiligd zijn tegen het onverhoopt inklappen van de luiken om de container tot bar te transformeren. De inbraakbeveiliging van de container is geregeld door sloten aan de binnenkant van de luiken, een cilinderslot op de loopdeur en een lockbox op de standaard containerdeuren. Vervolgens is de container in de gewenste kleur gespoten, RAL 9005.

Toepassing

De container wordt ingezet voor de verhuur voor festivals en evenementen, om drank en eten te bereiden en uit te serveren. De lengte van de 20ft zorgt voor een brede balie, waar lange rijen goed verdeeld kunnen worden. De container is uiteraard ook goed geschikt als uitgiftepunt voor andere spullen, zoals de verhuur van sportartikelen op sportlocaties of ook als permanente extra baroplossing op sportverenigingen.

In dit project is deze Sedna container gebruikt:
20ft Zeecontainer – Nieuw
Nu vanaf €2.300,00 excl. BTW
Bekijken
product
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons