figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

10ft Zeecontainer

Ontdek de veelzijdige aanpassingen die we hebben aangebracht aan onze 10ft DV zeecontainer bij Sedna Containers.

Om te beginnen hebben we een plaat tegen de rechterwand geplaatst, samen met een koker tegen het plafond en een ISO-stekkerbak in de rechterwand. Deze aanpassingen zorgen voor een geoptimaliseerde indeling en functionaliteit van de container.

 • Compactheid

  Deze 10ft container is compact, maar groots in toepasbaarheid.

 • Double trouble

  Deze containers zijn na het onderdompelen in de huisstijl voorzien van de containernummers, wat identificatie gemakkelijk maakt.

 • Elektrische installatie

  Deze containers zijn voorzien van elektrische installatie, waaronder verlichting zodat de container en zijn inhoud altijd goed verlicht zijn.

 • Aansluiting binnen ISO

  Door de uitsparing door de ISO-bak, steekt de container niet buiten de standaard maten en is hij gemakkelijk en veilig te transporteren.

 • Hoe meer, hoe beter?

  Deze containers zijn klaar om de bouwplaats te veroveren.

Eyecatcher

Daarnaast hebben we de container gespoten in huisstijl-kleuren, waarbij we gebruik hebben gemaakt van een combinatie van twee kleuren voor een opvallende en professionele uitstraling. Het containernummer is ook duidelijk aangebracht op de deur, waardoor identificatie en tracking eenvoudig worden.

Wat betreft de elektrische installatie, hebben we ervoor gezorgd dat de container is uitgerust met alle nodige voorzieningen. Dit omvat onder andere een 230V 16A toestelcontactdoos en een LED armatuur. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat zowel de container als de deuren zijn geaard, en hebben we een NEN keuring uitgevoerd om te garanderen dat alles voldoet aan de geldende veiligheidsnormen.

Kortom, met onze 10ft DV zeecontainer bent u verzekerd van een hoogwaardige en volledig aangepaste oplossing die voldoet aan al uw behoeften.

In dit project is deze Sedna container gebruikt:
10ft Zeecontainer – Nieuw
Nu vanaf €3.050,00 excl. BTW
Bekijken
product
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons