figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

10ft High Cube Container met Tourniquet


Bij Sedna Containers streven we ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Onze recente modificatieproject in de 10ft High Cube container met een ingebouwde tourniquet is daar een perfect voorbeeld van. Ontworpen voor gebruik op evenementenlocaties of afgesloten terreinen, biedt deze container een handige en veilige toegangsoplossing.

 • Huisstijl

  Deze container is volledig naar wens van de klant ondergedompeld in rood en wit.

 • Overdekte wachtruimte

  De ruimte voor de tourniquet zorgt voor een overdekte wachtruimte.

 • Verlichting

  De container is voorzien van verlichting om ook ‘s morgensvroeg en ‘s avonds gebruik te kunnen maken van de toegangspoort.

 • Afsluiten

  De container kan netjes afgesloten worden door de containerdeuren in combinatie met een lockbox.

2,9 meter
Extra hoogte voor gemakkelijke doorloop

Tijdens dit modificatieproces hebben wij een tourniquet in de container geplaatst, waardoor een efficiënte toegangscontrole mogelijk is. Deze voorziening is ideaal voor evenementen waar toegangsbeheer en beveiliging bij gevraagd worden.

Naast de tourniquet is de container ook uitgerust met alle standaardvoorzieningen die u van Sedna Containers mag verwachten. Van elektrische installatie tot verlichting, alles is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw specifieke toepassing.

Met zijn compacte formaat en extra hoogte van de High Cube-variant is deze container perfect geschikt voor diverse locaties en situaties. Of het nu gaat om een festivalterrein, sportevenement of bouwplaats, onze 10ft High Cube container met tourniquet biedt een praktische en betrouwbare oplossing voor uw toegangsbehoeften.

Bij Sedna Containers begrijpen we dat elke klant uniek is en streven we ernaar om aan al uw vereisten te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte containeroplossingen uw evenementen of afgesloten terreinen naar een hoger niveau kunnen tillen.

In dit project is deze Sedna container gebruikt:
10ft High Cube – Nieuw
Nu vanaf €3.450,00 excl. BTW
Bekijken
product
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons