figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

Accommodatie containerpark

Voor een opdrachtgever die werkzaam is in de bouwsector hebben een accommodatie container park van acht geschakelde en gestapelde containers geleverd en geplaatst. Dit bouwproject in Amsterdam neemt anderhalf tot twee jaar in beslag, waardoor een kantoor-, schaft- en sanitair ruimte op locatie onmisbaar zou zijn.

De container is binnen ISO gemodificeerd. Dit betekent dat de container ondanks de aanpassing op de Het accommodatie container park bestaat uit een combinatie van kantoorruimtes, kantineruimtes en sanitaire voorzieningen. De tweede verdieping van het gebouw is gemakkelijk toegankelijk via de trap en het bordes. Deze zijn speciaal op maat gemaakt voor dit gebouw.

Plaatsing op locatie

Onze monteurs zijn bij de levering samen met de transporteur op locatie om te zorgen dat de plaatsing vlekkeloos verloopt. Eerst werd de onderste laag van vier containers geplaatst en geschakeld, zodat een goede basis gecreëerd wordt voor de tweede verdieping. Tevens werden de trap en bordes op locatie geassembleerd en aan de containers geplaatst. Het gebouw zorgt naast het gemak van een eenvoudige plaatsing ook voor een sterke uitstraling!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons