figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

2x 20ft Geschakelde Zaagloods

De zaagloods. Hiermee creëren wij in één klap een grote ruimte, ideaal geschikt om te gebruiken als werkruimte of opslaglocatie. Is de 20ft zaagloods te klein? De zaagloods is ook te leveren in 40ft of 40ft high cube voor nog meer ruimte! Drievoudig geschakelde sets behoren ook tot de mogelijkheden.

Bij beide containers wordt één lange zijwand verwijderd en volledig afgebraamd, zodat er een grote ruimte ontstaat. Vervolgens wordt er een IPE 100mm verstevigingsbalk onder de top rail geplaatst, indien er geen gebruik gemaakt wordt van een steunkolom in de zijwand. Het schakelen van de containers kan door onze monteur verzorgd worden of het koppelmateriaal wordt meegeleverd. Er worden vier bridgefittings, koppelrubber en een afdekplaat voor de vloernaad meegeleverd.

Op locatie opbouwen

Onze monteurs zijn bij de levering van de containers op locatie aanwezig om de containers met elkaar te schakelen. De chauffeur op de laadkraan van de vrachtwagen en de monteur aan de grond werken hier samen om te zorgen dat de containers zorgvuldig en op de juiste manier geschakeld worden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons