figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

20ft Offshore Container

De 20ft offshore container biedt specifieke voordelen voor de offshore industrie, waar werkzaamheden zoals die op zee, binnen windparken, en op boorplatformen, om aangepaste oplossingen vragen.

In vergelijking met de standaard 20ft zeecontainer, die voor algemeen gebruik is ontworpen, is de 20ft offshore container gebouwd met een versterkte structuur om de extreme omstandigheden van de zee te weerstaan. Zijn duurzaamheid tegen corrosie en zware weersinvloeden maakt hem een betrouwbare keuze voor de offshore industrie. De 20ft offshore container voldoet aan strikte normen en beschikt over certificeringen zoals DNV. Deze certificeringen bevestigen de geschiktheid voor specifieke offshore toepassingen, vooral voor taken die het hijsen en verplaatsen onder zware omstandigheden omvatten.

 • Offshore

  Dé container voor boorplatformen, windparken of gewoon aan zee. Met een corrosie bestendig staal roest deze container minder dan een standaard zeecontainer.

  20ft offshore container
 • Stevige hijsogen

  De container is voorzien van extra stevige hijsogen.

 • Voorzien van nummering rondom

  Zelfs de bovenzijde van deze container is voorzien van containernummers.

 • Modificaties?

  Deze container is ook zeker geschikt voor verschillende modificaties. Van isolatie en verwarming, tot verlichting of stellingen.

Volledig aanpasbaar

Aangepast aan de behoeften van offshore projecten, kan de 20ft offshore container voorzien zijn van extra’s zoals ingebouwde rekken, isolatie en ventilatiesystemen. Dit ondersteunt het veilig transporteren en opslaan van materialen en uitrusting die essentieel zijn voor werkzaamheden op zee. Deze container is ontworpen voor de diversiteit aan toepassingen in de offshore industrie. Van logistieke ondersteuning op windparken tot essentiële diensten op boorplatformen, de 20ft offshore container biedt een betrouwbare basis voor het efficiënt en veilig beheren van materialen.

Benieuwd wat onze containers voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact op met ons team!

085 – 2017 317 sales@sednacontainers.com

In dit project is deze Sedna container gebruikt:
20ft standard – DNV 2.7-1 offshore
Nu vanaf €0,00 excl. BTW
Bekijken
product
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons