40ft Zeecontainer – Gebruikt

Gebruikt.
€ 1.275,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 40ft Zeecontainer - Gebruikt

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur Blauw, Bruin, Groen
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 3.740 KG
  • Max. laadvermogen 26.740 KG
  • Lengte in ft 40
  • Lengte in M ≈ 12m
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 67 m³

  Omschrijving

  Wanneer je extra veel laadruimte nodig hebt om goederen te vervoeren of op te slaan, dan is het niet altijd nodig om een gloednieuwe container aan te schaffen. Sterker nog, gebruikte containers hebben hun waarde al bewezen en kunnen in de meeste gevallen nog jaren mee. En je bent nog een stuk goedkoper uit ook. De eerder gebruikte 40ft dv zeecontainers van SEDNA voldoen nog altijd aan de strenge, geldende ISO-normen, zodat je ze probleemloos kunt inzetten voor elke vorm van transport. De constructie is gemaakt van krachtig corten staal, waardoor ze bestand zijn tegen extreme kou en andere barre weersomstandigheden. De tweedehands 40ft dv zeecontainers worden daarnaast ook steeds vaker ingezet als opslagruimte. Met de circa 12 meter aan lengte heb je een ongekende hoeveelheid opbergruimte tot je beschikking, ideaal wanneer voor de opslag van materialen en benodigdheden, bijvoorbeeld tijdens een event of op een bouwterrein. De gebruikte 40ft dv zeecontainer is bij Sedna zowel te koop als te huur. Ben je benieuwd naar onze scherpe tarieven doe dan direct een aanvraag via de website en we sturen je snel een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.