40ft Zeecontainer – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 4.100,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 40ft Zeecontainer - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 3.740 KG
  • Max. laadvermogen 26.740 KG
  • Lengte in ft 40
  • Lengte in M ≈ 12m
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 67 m³
  • Inbraakbeveiliging Lockbox

  Omschrijving

  Vervoer je regelmatig grote hoeveelheden goederen dan is de 40ft dv zeecontainer voor jou de beste oplossing. De afmetingen van deze container zorgen namelijk voor veel extra transportruimte, zodat je in één verscheping meer lading mee kunt nemen. De containers voldoen verder aan alle geldende ISO-normen, waardoor ze altijd en overal ingezet kunnen worden als betrouwbaar transportmiddel. De veiligheid van jouw transport wordt verder vergroot door de gegalvaniseerde deurstangen en ingebouwde lockbox, waarmee je de container optimaal kan afsluiten. De 40ft dv zeecontainers van Sedna worden nieuw bij je afgeleverd, maar je kan er ook voor kiezen om een gebruikte container af te nemen, waarvoor je uiteraard minder betaalt. Ben je benieuwd naar onze nieuwprijs voor de 40ft dv zeecontainer? Vraag dan direct via de site een offerte aan en we sturen je zo snel mogelijk een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  CSC (International Convention for Safe Containers) is een wereldwijde afspraak voor veilige containers. Deze afspraak moet ervoor zorgen dat ongelukken tijdens het laden, lossen en transport van de containers voorkomen wordt en het containervervoer veilig blijft. Het certificaat is een bewijs dat de container aan deze eisen voldoet.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.