4ft Opslag (Corten Staal) – Nieuw

Helemaal nieuw.
€ 1.850,- (excl.BTW)
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 4ft Opslag (Corten Staal) - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL 5010
  • Afmetingen extern 1.200 x 2.200 x 2.260 mm (LxBxH)
  • Afmetingen intern 1.049 x 2.112 x 2.065 mm (LxBxH)
  • Tara 560 KG
  • Max. gewicht 3.000 KG
  • Max. laadvermogen 2.440 KG
  • Lengte in ft 4
  • Lengte in M ≈ 1,2m
  • Volume 4,6 m³
  • Inbraakbeveiliging Lockbox

  Omschrijving

  Containers zijn ideaal voor het opslaan van goederen en materialen. Een veelgebruikte container hiervoor is een 4ft opslagcontainer, de kleinste in ons aanbod. Deze containers zijn sterk, veilig en eenvoudig te vervoeren, waardoor ze gemakkelijk op verschillende plekken geplaatst kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld een 4ft opslagcontainer achter in je tuin plaatsen om als schuur te gebruiken. Hiermee creëer je een ideale plek om tuingereedschap in op te bergen. De 4ft opslagcontainer wordt ook regelmatig gebruikt op bouwplaatsen voor het veilig en droog opslaan van bouwmaterialen of het wordt omgebouwd tot elektriciteitskast of verdeelkast. De sterke constructie zorgt ervoor dat je deze containers probleemloos buiten kunt laten, omdat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De 4ft opslagcontainers van Sedna zijn via de site zowel te koop als te huur tegen een scherp tarief. Bestel direct of doe een prijsopgave via de site en je krijgt van ons snel een voorstel op maat terug.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.