Grootvakstelling

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.
  • Grootvakstelling huren
  • Grootvakstelling huren

Omschrijving

Gebruik je een container voor opslag van goederen dan wil je de ruimte in deze opslagcontainer optimaal benutten. In sommige gevallen is het niet handig om de goederen zomaar los op elkaar stapelen, maar heb je meer de behoefte om de items te categoriseren. In dat geval is het installeren van een grootvakstelling aan te raden. Door grootvakstellingen tegen de containerwanden te plaatsen ga je effectief met de opslagruimte om en kan je jouw voorraad op een overzichtelijke manier opslaan. Doordat ze aan de zijkanten van de container staan opgesteld houd je nog voldoende ruimte in het midden over om je door de container te bewegen. Het is daardoor ook nog mogelijk om naast de grootvakstellingen extra voorraad in de container te bewaren.

Afhankelijk van de grootte van jouw opslagcontainer kan je bij SEDNA grootvakstellingen van verschillende formaten aanschaffen. Doe nu direct een prijsaanvraag via onze website!

Bezorging

Afhankelijk van de accessoire die je bestelt, wordt de transportprijs berekend. Over het algemeen proberen we ervoor te zorgen de accessoires tegelijkertijd met de container te laten afleveren. De bezorgkosten voor het afleveren van accessoires is variabel per product of bij aantallen producten.