40ft High Cube Koel-Vries – Huur

prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.
i

In de eerste factuur worden de minimale huur van 30 dagen belast. U kunt wel de container eerder laten ophalen maar dit wordt niet gecrediteerd.

Minimale huurtermijn is 30 dagen
i

Voor huurcontainers berekenen we de bezorgkosten en de kosten voor het ophalen van de huurcontainer.

Kosten op huur & uit huur

Offerte aanvragen voor 40ft High Cube Koel-Vries - Huur

 • Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Tara 4.575 KG
  • Max. laadvermogen 29.425 KG
  • Lengte in ft 40
  • Lengte in M ≈ 12m
  • Max. gewicht 34.000 KG
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 67 m³

  Omschrijving

  De 40ft high cube koel-vries container is een opslagunit die gebruikt kan worden voor zowel het koelen als vriezen van goederen. De koel-vries container, ook wel 'reefer' genoemd, is voorzien van een aluminium T-profiel vloer, RVS binnenzijde en dubbele deuren. De high cube variant zorgt voor extra hoogte. De containers worden door SEDNA Containers gebruiksklaar opgeleverd, de container krijgt namelijk een Pre Trip Inspection (PTI). Toepassing als koeling op evenementen, tijdelijke extra koelruimte gedurende de feestdagen voor bakkers, slagers en cateraars. De container is inclusief lading verplaatsbaar met onze vrachtwagen. De 40ft high cube reefer is uitermate geschikt om te verschepen en wordt gebruikt door forwarders en expediteurs. De 40ft high cube koel-vries container is zowel te huur als te koop. Wilt u een container huren? Dat kan voor zowel korte termijn als lange termijn.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, wij verhuren allerlei soorten containers. Houd wel rekening met de minimale huurperiode van 30 dagen.

  Wij hanteren een minimale huurperiode van 30 dagen.

  Jazeker. De container krijgt voor levering of vrijstellen een PTI (pre trip inspection). Hierbij stellen we de container in op de door jou gewenste temperatuur.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.