figure
Klantenservice
figure
Containers
Klantenservice
figure
Accessoires
Klantenservice
Modificaties
Klantenservice

Sedna biedt Bouwmarkt Baarn helpende hand

Afgelopen maart werd Bouwmarkt in Baarn door het noodlot getroffen. Een uitslaande brand verwoestte hun complete opslagloods waarbij helaas ook al het opgeslagen hout verloren is gegaan. Gelukkig bleven het winkelgedeelte en omliggende panden gespaard. Met de slimme container oplossingen van Sedna helpen we Bouwmarkt Baarn deze periode te overbruggen tot ze weer een nieuwe opslag hebben staan.

Container oplossing op maat

Ondanks deze ingrijpende gebeurtenis wilde Bouwmarkt Baarn weer zo snel mogelijk operationeel zijn voor haar klanten. Voor een bouwmarkt is het uiteraard essentieel dat hout en andere materialen droog en veilig kunnen worden opgeslagen. Die mogelijkheid voor opslag was dan ook een eerste voorwaarde om weer open te kunnen gaan. Door snel en flexibel op de vraag van BPG Bouwmarkt te reageren, hebben we op zeer korte termijn met een passende container oplossing aan deze dringende behoefte kunnen voldoen.

Bouwmarkt Baarn maakt op dit moment gebruik van één 40ft High Cube Side Door container en twee 45ft High Cube Pallet Wide Curtain Side containers. Laatstgenoemde worden geleverd met gordijnen om de open zijden af te kunnen schermen. De opslag wordt intensief gebruikt door het personeel van de bouwmarkt, daarom hebben we er ook oprijplaten bij geleverd. Dat zorgt ervoor dat de toegang tot de containers een stuk gemakkelijker en sneller gaat.

Wat ons betreft is dit project weer een mooi voorbeeld hoe we een passende oplossing kunnen bieden aan een klant door goed te begrijpen wat er nodig is en daar ook snel en flexibel op in te spelen!

Samenwerken aan nieuwe slimme oplossingen?

Neem contact op of bezoek ons kantoor.

Direct een offerte aanvragen?

hallo@sednacontainers.com 085 - 201 73 17
Klantenservice Sedna Containers
Whatsapp ons Bel ons