40ft High Cube Hard Top – Nieuw

Helemaal nieuw.
prijs op aanvraag
i Je betaalt de prijs incl. btw.

Offerte aanvragen voor 40ft High Cube Hard Top - Nieuw

 • Bereken de transportkosten
  Offerte aanvragen
  De kleur van de container komt niet altijd overeen met de kleur op de afbeelding.
  Je kunt je voorkeur aangeven in het opmerkingen veld voor het afrekenen.

  Specificaties

  • Kleur RAL5010, RAL6005, RAL9010
  • Certificering CSC-certificering, ISO-certificering
  • Tara 4.800 KG
  • Max. laadvermogen 25.680 KG
  • Lengte in ft 40
  • Lengte in M ≈ 12m
  • Max. gewicht 30.480 KG
  • Vloer Houten vloer
  • Conditie Wind- en waterdicht
  • Volume 75 m³

  Omschrijving

  Wil je alles uit een container halen dan is de 40ft high cube hard top container een perfecte keuze om jouw lading mee te vervoeren. Met de 40ft aan lengte is het al een monster qua beschikbare ruimte, maar deze container heeft daarnaast ook nog eens extra ruimte aan de bovenkant, waardoor je nóg meer lading kwijt kunt. De hard top container heeft als voordeel dat je de container veilig kunt afsluiten met het stalen dak in tegenstelling tot een open top waar je een zeil moet gebruiken om de lading mee af te dekken. Tegelijkertijd is de hard top makkelijk te verwijderen, zodat je probleemloos lading met afwijkende afmetingen via de bovenkant kunt laden en lossen. Deze containers zijn gemaakt van het oersterke corten staal, wat ze geschikt maakt om onder alle weersomstandigheden veilig en betrouwbaar te vervoeren. De 40ft high cube hard top containers van SEDNA zijn zowel te koop als te huur. Ben je benieuwd naar onze scherpe tarieven, doe dan direct via de website een aanvraag. We sturen je zo snel mogelijk een offerte op maat.

  Bezorging

  Wij bezorgen de container probleemloos op de door jou gewenste locatie door heel Nederland. De transporttarieven zijn afhankelijk van de postcode waar de container geleverd wordt en de uithaal locatie van de container. Daarnaast zijn er opties voor speciale plaatsing, bijvoorbeeld op het dak van een flat, binnentuin, inpandig met speciale kranen, hoogwerkers of heftrucks. Geef dit aan in de opmerkingen. Deze aangepaste transportprijs zullen we in de offerte aan je vermelden.

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat kan. Hoewel we de kleur van een container niet altijd kunnen garanderen, kun je natuurlijk wel je voorkeurskleur aangeven in de offerte aanvraag. Daarnaast bieden wij altijd het overspuiten van de container aan als extra optie.

  Jazeker. Je kunt het formulier voor inkoop van containers invullen. Hier kun je direct foto’s uploaden van de container(s). Hiermee krijgen wij een goed beeld van de conditie van de containers en nemen we contact op met een passend aanbod.

  Je betaalt de handling kosten van het depot. Dit kost €25,- ex BTW per container per handling.

  Dat is afhankelijk van jouw postcode en waar de container beschikbaar is. Vraag onze medewerkers naar de exacte kosten.

  Wij bieden iDeal aan als betaalmogelijkheid. Betaal je liever na de ontvangst van je factuur? Dat kan. Let op: je container wordt pas vrijgesteld en ingepland nadat wij het bedrag hebben ontvangen.